Companie

Compania Florida Construct

Înființată în 2004, Florida Construct este o companie dinamică care a cunoscut o rapidă ascensiune, îmbogățindu-și continuu gama produselor și a serviciilor oferite. Succesul s-a datorat mai multor factori, respectiv: Inovația permanentă, Viziunea de ansamblu și Comunicarea permanentă cu Clienții.

Cel mai important activ al firmei este echipa de profesioniști formată de-a lungul anilor. Sediul principal al firmei, depozitul și hala de producție se află în Alba Iulia, str. Vârtop, nr.07.

Florida Construct își desface produsele atât prin showroom-urile proprii situate în Alba Iulia, Sibiu, Cluj-Napoca și Brașov, cât și prin parteneriatele pe care le are cu constructorii și revânzătorii din întreaga țară.

Compania noastră a evoluat constant și mereu ne-am întâmpinat clienții cu produse noi, inovatoare și calitative. Puteți vedea produsele noastre cu click aici. Pentru aceia dintre Dvs. care doriți să ne fiți parteneri, vă rugăm să faceți click aici.

Am fi onorați să vă numărați printre clienții ori colaboratorii noștri și vă asigurăm că veți găsi în noi un PARTENER de nădejde.

Compania Florida Construct

Compania Florida Construct

Compania Florida Construct

Compania Florida Construct

Intrare chat
Bună
Discută cu noi