Usi de garaj

Usi de garaj

Usi pentru garaj sectionale realizate pentru a fi folosite de catre cei care apreciaza calitatea, estetica si, mai presus de toate, siguranta.

Usile sectionale de garaj sunt montate direct in spatele golului. Initial, sunt actionate vertical iar dupa deschiderea usii sunt pozitionate sub tavan, paralel cu podeaua. Aceste solutii fac posibile:

–parcarea vehiculului in fata garajului
–utilizarea intregului spatiu din garaj
–montarea usilor la garaje neconventionale

Usile de garaj sectionale produse de catre Alexiana Group au fost concepute din dorinta de a oferi in primul rand calitate si siguranta maxima. Ca si usile de garaj tip rulou, usile de garaj sectionale prezinta mai multe avantaje care fac produsul sofisticat si in acelasi timp usor de utilizat. Pe langa faptul ca ofera un aspect elegant casei, usile de garaj sectionale reprezinta o buna izolatie termica si acustica. Materialul trainic din care sunt realizate permite o utilizare intensiva. Usile de garaj isi pastreaza acelasi aspect “ca nou” chiar si dupa nenumarate curatari, fiind foarte rezistente la zgarieturi sau alti factori ai naturii.

Usi garaj tip rulou

Usa de garaj reprezinta un element foarte important in cadrul amenajarilor exterioare de calitate iar gama de culori va permite inviorarea peisajului casei dumneavoastra.

Optional, se poate echipa cu:

-actionare prin telecomanda
-bariera electro-optica
-intrerupator cu cheie
-centrala cu 1 sau 2 canale
-avertizor luminos
-profil cu fante pentru aerisire
-profil transparent pentru iluminare

Intrare chat
Bună
Discută cu noi