Usi pentru garaj sectionale

calitate, estetica, siguranta

Usile de garaj sectionale sunt realizate pentru a fi folosite de catre cei care apreciaza calitatea, estetica si, mai presus de toate, siguranta.

Usile sectionale de garaj sunt montate direct in spatele golului. Initial, sunt actionate vertical iar dupa deschiderea usii sunt pozitionate sub tavan, paralel cu podeaua. Aceste solutii fac posibile:

– parcarea vehiculului in fata garajului.
– utilizarea intregului spatiu din garaj.
– montarea usilor la garaje neconventionale.

Specificatii Usi garaj
Descarca fisa produsului cu detalii tehnice, disponibila in format pdf. » click aici
De stiut
Curatare
Se vor utiliza detergenti slabi. Praful se sterge cu o laveta moale. Daca se stropeste cu noroi se curata cu o laveta umezita intr-o solutie de apa cu sapun sau un detergent care sa nu fie pe baza de cloruri. Este interzisa spalarea cu furtunul cu jet de apa deoarece se poate scurtcircuita motorul. Evitati spalatoarele electrice cu presiune.
Actionare
In cazul in care curentul electric este intrerupt, se va trece la actionarea manuala a usii. Urmati pasii conform instructiunilor specificate de catre echipa care a efectuat montajul.
Lubrifiere
Recomandam periodic lubrifierea sistemului mecanic.
Evitare
Se vor evita detergentii puternici si abrazivi.
Preventie
Cea mai buna indicatie pentru durabilitatea produsului este preventia. In functie de intensitatea utilizarii usilor de garaj recomandam reviziile periodice. Pentru utilizari de aproximativ 5 (cinci) deschideri – inchideri pe zi recomandam o revizie anuala.
Specificatii
Modele

 

Model 1

 

Model 2

 

Model 3

 

Dimensiuni

 

3000 x 3400
3400 x 2400
3500 x 2400
4000 x 4400
5000 x 2400
5000 x 3000
5000 x 3400

Dimensiuni maxime disponibile, exprimate in (mm) specifice in functie de configuratie.

Actionare

-manuala cu arc elicoloidal
-electrica cu telecomanda

Sisteme de rulare din otel zincat si role cu rulmenti.

Varianta electrica a usii de garaj automata este prevazuta cu trecere pe modul manual in cazul unor probleme de natura electrica.

Caracteristici

Panou tip sandwich anticoroziv
Izolatie cu spuma poliuretanica
Cabluri de tractiune din otel galvanizat
Sistem de rulare pe role cu rulmenti
Etansare prin garnituri la conturul usii
Izolare termica si acustica
Intrerupator supra-sarcina
Incuietoare cilindrica cu tija cu caneluri
Siguranta impotriva accidentarilor
Fotocelule

Culori

ATENTIE!
Exista posibilitatea aparitiei diferentelor de nuante pentru aceeasi culoare. Acest aspect apare intotdeauna atunci cand este vorba de loturi diferite

Avantaje usi de garaj sectionale

Usile de garaj sectionale produse de catre Alexiana Group au fost concepute din dorinta de a oferi in primul rand calitate si siguranta maxima. Ca si usile de garaj tip rulou, usile de garaj sectionale prezinta mai multe avantaje care fac produsul sofisticat si in acelasi timp usor de utilizat. Pe langa faptul ca ofera un aspect elegant casei, usile de garaj sectionale reprezinta o buna izolatie termica si acustica. Materialul trainic din care sunt realizate permite o utilizare intensiva. Usile de garaj isi pastreaza acelasi aspect „ca nou” chiar si dupa nenumarate curatari, fiind foarte rezistente la zgarieturi sau alti factori ai naturii.

Alexiana Group este producator direct si distribuitor de usi garaj sectionale si usi garaj tip rulou, astfel ca preturile se afla printre cele mai bune din tara.

Intrare chat
Bună
Discută cu noi